Robusten sistem osvetlitve

Nova serija Cube PRO

Serija Cube PRO

Sistem razsvetljave v kubični obliki oplemeniti vsak stanovanjski kompleks. Poti in stenske luči se odlično vključijo v arhitekturo sodobnih zgradb. Glavna in osnovna luč, ki ju je mogoče zatemniti preko aplikacije, ter prijeten mehak vklop svetlobe vedno ustvarjajo pravi svetlobni ambient za stanovalce in hkrati varčujejo z energijo. Brezžično Bluetooth povezovanje s funkcijo sosednjih skupin zagotavlja, da luč razmišlja vnaprej ter enakomerno in varno osvetljuje poti in vzdolž zgradb.

Kvadratna svetlobna predstava

S serijo Cube Pro lahko oblikujete koncept razsvetljave v vašem zunanjem prostoru, ki se brezhibno zlije z okoljem, ga je mogoče individualno oblikovati in deluje trajnostno. Vrtove, terase in poti lahko osvetlimo tako, da zasijejo v svoji najlepši luči in so tudi v temi prava pika na i.

L 845

Moderna stenska svetilka L 845 SC iz serije Cube Pro je idealna svetlobna rešitev za osvetlitev stavbe po meri. Svetilka je izdelana iz visokokakovostnega aluminija in se predstavlja v prefinjeni kubični obliki. Privlačna stenska svetilka je na voljo tudi brez senzorja.

GL 85

Elegantna aluminijasta stoječa svetilka GL 85 SC iz serije Cube Pro nudi zanesljivo in predvsem elegantno vodenje na nočnih sprehodih okoli hiše. Z višino 60 cm in 90 cm sta na izbiro dve velikosti. Privlačna talna in potna luč je na voljo tudi kot različica brez senzorja. Podstavek in profil stojala sta na voljo kot rezervni del.

Nastavite in povežite prek aplikacije

Inteligentni visokoferkvenčni snenzor 160°
Radij Ø 1 – 5 m
2 – 2000 lux

5 sek – 60 min

Mehak zagon

Košarica