Svetlo, varno in varčno,
javno parkirišče Eurogress, Aachen v Nemčiji.

Parkiranje & Transport

Parkirišče Eurogress

Predvsem na javnih parkiriščih so časi, ko je promet velik, zelo različni. V Eurogressu se dogodki odvijajo ob različnih urah. Za celodnevno osvetljenost parkirišča brez prejšnje 24-urne osvetlitve je bilo treba poiskati alternativno rešitev. Rešitev je serija 5100. RS PRO 5100 SC omogoča upravljanje, ki je prilagojeno lokalnim razmeram in zagotavlja, da je svetloba vedno prižgana točno tam, kjer so ljudje in je svetloba potrebna. Individualno nastavljivi časovni intervali zagotavljajo, da je svetloba zatemnjena do zatemnjene ravni svetlobe, ko ni več zaznanega gibanja. Preklapljanje luči na podlagi potrebe lahko drastično zmanjša stroške energije in obratovalne stroške ter odpravi ogromno potratnost energije.

»Za svetlobno rešitev STEINEL smo se odločili, ker je po našem mnenju tehnično najboljša in najsodobnejša rešitev na trgu.«

Gospod Schauer
Generalni direktor podjetja Gevetec

Izboljšana kakovost svetlobe s serijo STEINEL 5100

Povezana razsvetljava

S Connected Lighting lahko senzorsko nadzorovane LED luči prižgete le, ko jih potrebujete, zahvaljujoč lokalnim senzorjem svetlobe in prisotnosti ter omrežju Bluetooth. To prihrani energijo, zniža stroške električne energije in zmanjša emisije CO2.

Več udobja in varnosti

Z dvema vrstama senzorskih luči STEINEL namesto samo ene je bila kakovost svetlobe znatno povečana, kar ustvarja več varnosti in udobja v območju vozil in pešcev.

Enostavna montaža in namestitev

Vsa svetila so priročno zagnana in nastavljena z aplikacijo STEINEL Connect. Praktično: prilagoditve je mogoče izvesti hitro in enostavno brez lestve.

Bluetooth Mesh - pionirska tehnologija

Nova tehnologija Bluetooth mesh odpira popolnoma nove možnosti za mreženje. Tehnologija Bluetooth, ki jo uporabljamo, ustreza specifikacijam standarda Bluetooth SIG in je zato tudi pripravljena na prihodnost.

375 kg

Prihranek CO2 na leto v primerjavi z običajno fluorescenčno cevjo T8.

422

Nameščena svetila serije 5100.

24 h

Nekoč je bila stalna razsvetljava – luč se prižge le, ko je potrebna.

Potencial prihranka

Z RS PRO 5100 SC je mogoče prihraniti ogromno količino CO2 v primerjavi s sijalko T5, kar privede do prihranka stroškov v višini več kot 100 € na sijalko.

Predvsem glede prepovedi sijalk T5 od septembra 2023 bi se morali vsi ukvarjati s temo predelave. Connected Lighting je rešitev ne samo za naknadno opremljanje, ampak tudi za doseganje največjega potenciala prihrankov.

Stroški električne energije na leto

Shopping Cart