Tako danes deluje varčevanje z energijo. Stanovanjsk kompleks Rütihof Zürich-Höngg.

Stanovanja

95-odstotni prihranek energije zaradi senzorskih LED luči podjetja STEINEL

Povezana razsvetljava v popolnosti: serija RS PRO R, nastavljiva prek aplikacije, s štirimi funkcijami razsvetljave: osnovna luč, zatemnjena glavna luč, osvetlitev ozadja in zasilna luč, je najbolj inteligenten in priročen sistem digitalnih senzorskih svetilk na trgu – in je vir velikega navdušenja med projektanti, inštalaterji in lastniki stavb. Topla bela svetloba serije R ustvarja prijetno vzdušje tudi v stanovanjskem kompleksu ASIG v Rütihofu v Zürichu. Zahvaljujoč inteligentim senzorjem, svetloba spremlja stanovalce po stopnišču rezultat pa je opazen v velikih prihrankih energije.

95%

Varčevanje z energijo.

4

Funkcije osvetlitve.

99

Nameščene svetilke serije R in serije 5100.

»Od 95-odstotnega prihranka energije je 53 % posledica nadzora razsvetljave, 42 % pa učinkovitih svetilk LED. Če meritve ekstrapoliramo na vseh 17 hiš ASIG v Rütihofu, lahko prihranimo 26,7 MWh na leto.«

Stefan Gasser, direktor družbe eLight GmbH, odgovoren za meritve Rütihof

Povezana rasvetljava

S sistemom Connected Lighting je mogoče senzorsko krmiljene svetilke LED. Enostavno in priročno se poveže z omrežjem Bluetooth ter lokalnimi senzorji svetlobe in prisotnosti in poskrbi, da se vklopiti svetilo le, ko je potrebno. To omogoča do 94-odstotni prihranek energije.

4 svetlobne funkcije

Topla bela svetloba serije R ustvarja prijetno vzdušje. To zagotavljajo različni načini osvetlitve: osnovna in glavna svetloba, ki ju je mogoče zatemniti od 1 do 100 %, ter dodatna osvetlitev ozadja. V primeru izpada električne energije dodatni baterijski modul za zasilno osvetlitev zanesljivo zagotovi dovolj svetlobe.

Vernetzung über App

Stenska in stropna svetilka iz serije RS PRO R spretno združuje jasen, univerzalno uporaben dizajn in optimalno svetlobo z najpreprostejšo namestitvijo in omrežnim povezovanjem prek aplikacije. Zaradi sodobne tehnologije Bluetooth ter možnosti posodabljanja in interneta stvari je sistem digitalnih senzorskih svetilk izjemno pripravljen na prihodnost.

Shopping Cart